جمعی از کارکنان شرکت فولاد چادرملو با مشارکتی خیرخواهانه، مبلغ ۴۵ میلیون تومان را برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد به ستاد مردمی دیه استان یزد اهدا کردند.
به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد؛ همزمان با ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، ابوالفضل مرادی به نمایندگی از کارکنان شرکت فولاد چادرملو با حضور در دفتر ستاد مردمی دیه استان یزد، مبلغ ۴۵ میلیون تومان را به منظور مشارکت در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اهدا کرد.
این اقدام خیرخواهانه با همدلی و مشارکت کارکنان این مجموعه شکل گرفت؛ به گونهای که بخشی از این مبلغ از محل موجودی باقیمانده صندوق کارکنان تأمین شد و مابقی نیز با مشارکت و کمکهای داوطلبانه پرسنل شرکت فولاد چادرملو جمعآوری و به این امر خداپسندانه اختصاص یافت.
ابوالفضل مرادی، نماینده کارکنان این مجموعه، در حاشیه اهدای این کمک اظهار کرد: کارکنان فولاد چادرملو همواره در فعالیتهای خیرخواهانه و مسئولیتهای اجتماعی حضوری فعال داشتهاند. این بار نیز تصمیم گرفتیم با استفاده از موجودی باقیمانده صندوق کارکنان و همراهی همکاران، سهمی در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد داشته باشیم تا خانوادهای در این روزهای پربرکت به آرامش و امید برسد.
وی افزود: امیدواریم این حرکت جمعی بتواند زمینهساز آزادی یک زندانی و بازگشت او به آغوش خانواده باشد و فرهنگ مشارکت در امور خیر بیش از گذشته در میان مجموعههای صنعتی و تولیدی گسترش یابد.
انتهای پیام //





دیدگاه مخاطبان
ثبت نظر درباره این خبر