دسته‌بندی نشده

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد تاکید کرد : گذشت 35 درصدی از شکات پرونده ها گواه تلاش شبانه روزی پرسنل ستاد دیه است

نود و چهارمین نشست هیئت امنای نمایندگی ستاد دیه استان یزد با بررسی پرونده ۱۲مددجوی محکوم مالی جرایم غیر عمد برگزار شد. به گزارش روابط عمومی ستاد دیه استان یزد ؛ در این نشست که با حضور کلیه اعضاء هیئت امناء ستاد دیه استان و به میزبانی دادگستری استان یزد برگزار...

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد تاکید کرد : گذشت 35 درصدی از شکات پرونده ها گواه تلاش شبانه روزی پرسنل ستاد دیه است

نود و چهارمین نشست هیئت امنای نمایندگی ستاد دیه استان یزد با بررسی پرونده ۱۲مددجوی محکوم مالی جرایم غیر عمد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد دیه استان یزد ؛ در این نشست که با حضور کلیه اعضاء هیئت امناء ستاد دیه استان و به میزبانی دادگستری استان یزد برگزار گردید، اقدامات پیش رو ستاد دیه استان  و پرونده ۱۲ محکوم مالی جرائم غیر عمد مورد بررسی  قرارگرفته و زمینه آزادی این ۱۲ نفر فراهم گردید .

در این نشست مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد به ارائه گزارش عملکرد ستاد دیه در شش ماهه اول سال پرداخته و گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۸۷ مددجو جرائم غیر عمد مالی از زندانهای استان آزاد و به آغوش خانوده خود بازگشتند که این مهم با تلاش شبانه روزی کارکنان این مجموعه انجام گردید.

سید مسعود عظیمی در ادامه بیان داشت: مبلغ کل بدهی این مددجویان مبلغ ۴۰۲ میلیارد و ۵۹۷ میلیون ریال بود که مبلغ ۳۲۶ میلیارد و ۹۳۴ میلیون ریال از این مبلغ را توسط کمیته صلح و سازش ستاد دیه استان گذشت رضایت مندانه اخذ گردیده و با پرداخت مبلغ ۷۵ میلیارد و ۶۶۳ میلیون ریال زمینه آزادی این ۸۷ مددجو از زندانهای استان فراهم گردید .

عظیمی با تشریح نوع محکومیت این مددجویان آزاد گردیده گفت: از تعداد مددجویان آزاد گردیده فوق تعداد ۵۷ مددجو محکوم مالی، تعداد ۱۲ مددجو محکوم نفقه ، تعداد ۱۱ مددجو محکوم پرداخت مهریه، تعداد ۵ مددجو محکوم پرداخت دیه حادثه کار و تعداد ۲ محکوم پرداخت دیه تصادفات رانندگی بودند .

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد دراین نشست ضمن تقدیر ویژه از کمیته صلح و سازش ستاد استان گفت: بیش از ۳۵ درصد از مبلغ کل بدهی های مددجویان از شکات گذشت رضایت مندانه اخذ گردیده و تعداد ۱۶ نفر از مددجویان آزاد گردیده تنها با انجام مشاوره و اصلاح ذات البین و بدون پرداخت کمک از زندانهای استان آزاد شدند که این خود گواه تلاش پرسنل این ستاد مردمی است .

گفتنی است در ادامه این نشست در خصوص اقدامات پیش رو ستاد اعم از برگزاری آیین آزادی، پویش قدم قدم تا آزادی، نشست مطبوعاتی مدیر نمایندگی و ۱۲ پرونده از مددجویان مشمول کمک از ستاد دیه توسط مدیر نمایندگی قرائت و مصوبات این پرونده ها به امضا اعضاء این جلسه رسید.

انتهای پیام//

دیدگاه مخاطبان

ثبت نظر درباره این خبر

0 نظر تایید شده
در حال ساخت کد امنیتی...