دسته‌بندی نشده

خمس مال، گره‌گشای آزادی؛ نیکوکاری یزدی ۱۰۰ میلیون تومان برای رهایی زندانیان غیرعمد اهدا کرد

نیکوکار یزدی در اقدامی خداپسندانه، با اهدای مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان از محل خمس مال خود را جهت آزادی تعدادی از زندانیان از تبار سادات جرائم غیرعمد را اهدا کرد؛ اقدامی که بار دیگر نقش پرداخت حقوق شرعی در گره‌گشایی از مشکلات همنوعان را به نمایش گذاشت.

خمس مال، گره‌گشای آزادی؛ نیکوکاری یزدی ۱۰۰ میلیون تومان برای رهایی زندانیان غیرعمد اهدا کرد

نیکوکار یزدی در اقدامی خداپسندانه، با اهدای مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان از محل خمس مال خود را  جهت آزادی تعدادی از زندانیان از تبار سادات جرائم غیرعمد را اهدا کرد؛ اقدامی که بار دیگر نقش پرداخت حقوق شرعی در گره‌گشایی از مشکلات همنوعان را به نمایش گذاشت.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد، همزمان با دوشنبه (۲۹ تیر)، یکی از خیران نیک‌اندیش یزدی با حضور در ستاد مردمی دیه استان، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان از محل خمس مال خود را به نیت آزادی زندانیان جرائم غیرعمدِ سادات اهدا کرد تا در بازگشت آنان به آغوش خانواده‌های چشم‌انتظارشان سهیم باشد.

این نیکوکار که تمایلی به فاش شدن نام و تصویرش نداشت با بیان اینکه پرداخت خمس تنها ادای یک فریضه شرعی نیست، بلکه فرصتی برای گره‌گشایی از زندگی بندگان خداست، اظهار کرد: خوشحالم که توفیق پیدا کردم بخشی از حقوق شرعی خود را در مسیری هزینه کنم که نتیجه آن، آزادی انسان‌هایی باشد که تنها به دلیل جرائم غیرعمد و مشکلات مالی از خانواده‌هایشان دور مانده‌اند.

گفتنی است سَهم سادات بخشی از مصرف شش گانه خمس است که بسیاری از خیرین در سال‌های اخیر با تایید مرجع تقلید خود آن را در راستای اقدامات عام‌المنفعه‌ای چون آزادی بدهکاران غیربزهکار اختصاص می‌دهند و این اقدام در استان یزد در حال تبدیل به یک فرهنگ حسنه است.

انتهای پیام //

 

دیدگاه مخاطبان

ثبت نظر درباره این خبر

0 نظر تایید شده
در حال ساخت کد امنیتی...