دسته‌بندی نشده

آغاز پویش «بخشش کریمانه» در یزد برای آزادی زندانیان غیرعمد

مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد از اجرای پویش" بخشش کریمانه" ویژه دهه کرامت برای هفتمین سال متوالی خبر داد. به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد؛ محمد علی شاه حسینی مدیر نمایندگی ستاد دیه استان با اعلام این خبر گفت: این پویش از تاریخ 30 فروردین...

آغاز پویش «بخشش کریمانه» در یزد برای آزادی زندانیان غیرعمد

مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد از اجرای پویش" بخشش کریمانه" ویژه دهه کرامت برای هفتمین سال متوالی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد؛ محمد علی شاه حسینی مدیر نمایندگی ستاد دیه استان با اعلام این خبر گفت: این پویش از تاریخ 30 فروردین ماه مصادف با میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) الی 9 اردیبهشت ماه مقارن با میلاد امام رضا (ع) ، ویژه کمک به آزادی مددجویان جرائم غیر عمد در استان یزد اجرا خواهد شد.

شاه حسینی در ادامه ضمن تقدیر از حمایت سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد به دلیل حمایت در طراحی ، چاپ و نصب بنر های مربوط به این پویش در نقاط پر تردد شهر گفت: در کنار تبلیغات محیطی این پویش، صدا و سیمای مرکز استان نیز همانند دیگر پویش ها همراه و همیار این ستاد مردمی بوده و در همین راستا تیزرهای ساخته شده برای این پویش از شبکه استانی یزد پخش خواهد شد و تبلیغات این پویش نیز به صورت زیر نویس نیز اعلام میگردد و در برنامه های مختلف رادیویی نیز به این پویش پرداخته میشود تا همشهریان عزیز بتوانند در این امر خداپسندانه مشارکت نمایند.

شاه حسینی با تاکید در نقش تحقیقات میدانی در خصوص وضعیت مالی و اجتماعی و خانوادگی مددجویان جهت مشمول بودن و یا غیر مشمول بودن جهت استفاده از منابع ستاد دیه استان گفت :هدف این ستاد در قدم اول آموزش و فرهنگ سازی به مردم جهت جلوگیری و پیشگیری از ورود افراد به زندانهای استان است، و در مرحله دوم کمک به آزادی زندانیان محکوم مالی نیازمند که به دلیل وقوع جرائم غیر عمد در زندان های استان تحمل حبس میکنند.

مدیر نمایندگی ستاد دیه یزد ابراز امیدواری کرد که با مشارکت خیرین و نیکوکاران استان، بتوان شمار قابل توجهی از زندانیان غیرعمد را تا سالروز میلاد امام هشتم از بند رهایی بخشید و آنان را به آغوش خانواده بازگرداند.

گفتنی است دهه کرامت از میلاد حضرت معصومه (س) تا میلاد امام رضا (ع)  است و نیکوکارانی که تمایل دارند در این پویش شرکت کنند می توانند کمک‌های نقدی خود را به حساب‌های نمایندگی ستاد دیه استان یزد به شماره کارت مجازی 6668-6666-7270-5041  و  شماره حساب 0108888888002 بانک ملی یا با شماره گیری کد دستوری #1133*6655*  کمک های خود را به حساب ستاد مردمی دیه استان یزد واریز نمایند .

شماره تماس 36298200 روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان همه روزه از ساعت 8 صبح الی 14 پاسخگوی سوالات عموم مردم در خصوص نحوه کمک به مددجویان غیر عمد میباشد.

انتهای پیام //

دیدگاه مخاطبان

ثبت نظر درباره این خبر

0 نظر تایید شده
در حال ساخت کد امنیتی...