بانوی نیکوکار یزدی با وفای به نذر خود، مبلغ ۲۰ میلیون تومان، نخستین حقوق دریافتیاش را به منظور مشارکت در آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد اهدا کرد.
به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد؛ همزمان با یکشنبه (۱۲ بهمن) و به مناسبت ماه پرخیر و برکت شعبان، بانوی نیکوکار یزدی که از مدتها پیش نذر کرده بود در صورت توفیق اشتغال، نخستین حقوق دریافتی خود را صرف گرهگشایی از زندگی یک انسان گرفتار کند، پس از استخدام، با حضور در دفتر ستاد مردمی دیه استان یزد، اقدام به اهدای مبلغ ۲۰ میلیون تومان از اولین حقوق خود به نیت آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد کرد.
این بانوی نیکوکار یزدی که تمایلی به فاش شدن نام و تصویرش نداشت، در خصوص این اقدام خداپسندانه گفت: چندی پیش و همزمان با حضور در جلسه مصاحبه شغلی، با خود نذر کردم در صورت استخدام، نخستین حقوق دریافتیام را به نیت آزادی یک زندانی غیرعمد اهدا کنم، زیرا باور دارم برکت واقعی حقوق، زمانی معنا پیدا میکند که بتواند باری از دوش خانوادهای بردارد و امید را به خانهای بازگرداند که چشمانتظار آزادی عزیزشان هستند.
وی با اشاره به احساس شیرین وفای به این نذر افزود: امروز بسیار خوشحالم که این نیت به عمل رسید و امیدوارم این کمک هرچند کوچک، زمینهساز بازگشت یک انسان به آغوش خانوادهاش و آغاز دوبارهای برای یک زندانی باشد که از خانواده خود دور است.
انتهای پیام//




