حاج سید محمد دهقان ، مبلغ ۱۵ میلیون تومان بخشی از هزینه ولیمه سفر حج خود و همسرش را به آزادی یک زندانی غیر عمد اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد؛ همزمان با دوشنبه (۲ تیر) حاج سید محمد دهقان ، نیکوکار یزدی با حضور در دفتر ستاد مردمی دیه استان مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال معادل ۱۵ میلیون تومان، بخشی از هزینه ولیمه سفر حج خود و همسرش (حاجیه ناهید مرتاض) را جهت مشارکت در آزادی یک زندانی غیر عمد اهدا کرد.

این نیکوکار یزدی هدف خود از این اقدام خداپسندانه را خشنودی خداوند متعال بیان نموده و در این خصوص گفت: با همسرم تصمیم گرفتیم تا به جای ولیمه سفر روحانی حج چند کار خیر انجام دهیم که با توجه به سختی دوری یک مادر از فرزندانش بخشی از این هزینه را جهت مشارکت در آزادی یک زندانی غیر عمد اهدا کردیم.

انتهای پیام //

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *