رضا مقبلی از امیر رضا بابایی نوجوان یزدی که جایزه نقدی خود از جشنواره (نهال امید) را به آزادی زندانیان غیر عمد اهدا کرده بود تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد؛ رضا مقبلی مدیر کل زندانها و نایب رئیس هیئت امناء ستاد مردمی دیه استان یزد، با امیر رضا بابایی نوجوان یزدی که جایزه نقدی خود از جشنواره نقالی و قصه گویی (نهال امید( را به ستاد مردمی دیه استان دیه استان یزد اهدا کرده بود، دیدار و از وی تقدیر به عمل آورد.

در این دیدار که با حضور پدر این نوجوان یزدی همراه بود، رضا مقبلی ضمن تقدیر از این اقدام زیبا و خیرخواهانه گفت: اینکه یک نوجوان نذر میکند و جایزه دریافتی خود را جهت آزادی زندانیان جرائم غیر عمد اهدا میکند نشان از فرهنگ بالا و تربیت صحیح خانواده دارد که این نوجوان در این سن کم به فکر کمک به نیازمندان است.

مقبلی در ادامه گفت: این که امروزه شاهد کمک دانش آموزان و نوجوانان به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد هستیم نشان از فرهنگ سازی بسیار خوبی است که تواسط ستاد دیه استان ، کلیه دستگاه ها و افراد تاثیرگذار استان در حال شکل گیری است و امیدواریم تا با افزایش سواد حقوقی افراد بتوانیم از ورود افراد با بدهی های مالی به زندان جلوگیری کنیم.

امیر رضا بابایی نیر در این دیدار گفت: من قبل از اختتامیه نذر کردم که اگر در این جشنواره برگزیده شدم جایزه خودم را به یک کار خیر اختصاص میدهم که بعد از مشورت با پدرم تصمیم رفتم تا جایزه نقدی خود را جهت آزادی یک پدری که فرزند نوجوان دارد اهدا کنم تا با این اقدام یک زندانی آزاد و دل فرزندش نیز شاد گردد.

در انتهای این آیین با اهدای لوحی توسط مدیر کل زندان ها و نایب رئیس هیئت امناء ستاد مردمی دیه استان یزد از این نوجوان یزدی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام //

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *